søndag 7. august 2016

Det er så knekkende likegyldig

Så ble det slutt på livet under samme tak for Märtha og Ari.  Og hva betyr det for oss andre? Det hadde ikke den store susen for oss, da de bodde under samme tak heller, og denne susen uteblir nå også sjøl om de bytter tak aldri så mye. 

Slike formaliteter har aldri betydd noe, og vil aldri komme til å bety noe, for andre enn dem som driver med denne tak-leken og andre leker.  La folk være i fred med slike sysler - det angår ikke tredjeperson i det hele tatt.

Hva er et bryllup?  Det er en privatfest og hvorfor er de som er uvedkommende dette så inmari opptatt av å følge med i det.  Har vi opphøyd nysgjerrigheten til å være noe som alle skal bry seg med for hver gang det skjer noe på andres fronter?

Når alle andre har snakket om,  og feiret,  slike utskeielser i årevis, så kan vel jeg også si noe rett fra hjertet.  Jeg skal fatte meg i korthet;  Vi vet at Mennesket lever evig!  Vi vet at vi alle er EN!  Hva er det så igjen å bry seg med?  Ikke noe!

Vi bryr oss med kopiene som går rundt omkring oss, men vi bryr oss ikke om dem på annen måte enn at vi alle er En og derfor er alle like mye beskyttet og trenger ikke noe ekstra tilsyn. Slutt med å tilfredsstille nysgjerrigheten på slike ‘ulykker’!

Tukáte


NB!  Enn om Sonja og Harald kunne være like sporty - ta sin hatt å gå!  Det er jo bare en anakronisme som takker for seg!  Om så de gjorde, så måtte også Haakon og Mette-Marit gjøre det samme!  Morsomt!

Ingen kommentarer: