torsdag 11. august 2016

Nå er vi alle i NÅ!

Alle er vi i NÅ og her skal vi være!  Det er tøffe saker vi holder på med, men det ser ut til å gå fint.  Mye av det vi gjør, det gjør vi nærmest i blinde - men det går likevel så bra, så bra … !  Jeg har inntrykk av at vi lever mye på ‘spranget’ eller sagt med andre ord, så lever vi i tråd med intuisjonen. Vi ser et problem og plutselig er svaret på plass! 

Intuisjonen er en følgesvenn som ikke gjør så mye av seg - den arbeider i det stille og tolker både framtid og fortid når det passer seg slik. Mulighetene er legio for oss alle i denne tida, og de som ønsker å gjøre helt andre oppgaver står fritt til å arbeide med hva de vil.  Vi blir litt mer flerdimensjonale for hver dag som går.  Tenk det!


Det at menneskets natur begynner å endre seg skyldes nok den flerdimensjonale stigningen.  Gamle vaner og levemåter vil fordufte fort og stille, men bare hvis det er vårt eget ønske også.  Den frie viljen sitter fortsatt i førersetet!  Kanskje det beste er de endringene vi går igjennom nå for tida - i tillegg til at vi blir mer velvillige!


Dette med prøving og feiling kan forholde seg på en helt annen og mye mer positiv måte idag enn det gjorde tidligere - kanskje en spesiell oppgave da var helt umulig å finne løsning på, mens det nå skjer som 'fot i hose’.  Tida blir mer ‘synsk’ og det vil si - synskhet blir ikke noe som tilhører enkelte utvalgte, men alle kan bli synske.


Små barn kan begynne å fortelle fra tidligere tider som er helt ukjente for foreldrene, men som angår dem personlig.  Detaljer fra tidligere liv sitter som støpt og gjenfortelles deretter på rams av de små nøstene.  Det blir kanskje den største undringen vi treffer på vår nye vitebegjærlige vei gjennom det nye livet.  Det er bare å glede seg.


Tukáte

Ingen kommentarer: