torsdag 30. juni 2016

Hvilken fot er det som gjelder nå da … ?

Det ser ut som om Jorda, og da spesielt 3D, er glad for at folket er på reisefot.  Når sist så vi Jorda så pyntet både høyt og lavt, så forseggjort i alle kriker og kroker med lys som skinner over alt!  Det er ingen krok som er mørk lenger - alle kroker er opplyst med den flotteste nyansen Jorda kan oppvise - når det meste er nedpakket!  

Folket - Vi - er på reisefot!  Nå er det ikke dansefot kun som gjelder i 3D, nei, nå gjelder reisefot også.  Vi har danset fra oss i 3D, nå står mer avanserte trinn klar - og vi er lærevillige.  Vi lærer fort og raskt, vi tar inn det nye som var det vann!   Alt finner sin plass og vi likner stadig mer på den langveisfarende og storøyde turisten!

Vi forserer turstien i 4D og har satt kursen rakt mot 5D - 5D glitrer og vi kjenner oss lette, uthvilte og har den vandrendes nyfikne følelser i hele kroppen.  Verden ligger bokstavelig talt for våre føtter! Hva mer er det å trakte etter, jeg greier ikke å mane fram et enste ord i den manglende retning.  Alt er på plass og det som ikke er der kan vi bare sende en tanke - så kommer det!

Tukáte

3 kommentarer:

Unknown sa...

Jeg tror kanskje at for at vi skal til 5th dimensjon må vi miste den fysisk kroppen våres 👍

Turid Tukáte Sandø sa...

Hei Jamal!

Takk for kommenteren din, det er så gledelig for hver en som viser interesse for den store 'reisen' vi så smått er inne i. Jeg følger tankegangen din og skjønner hva du mener, men om vi forlater kroppen helt - det vet jeg ikke ... . Det er jo ikke noe i veien for at vi kan putte mye mer visdom inn i den kroppen vi har? Etter hvert som vi får inn nye frekvenser i den gamle blir den sikkert som ny! Jeg er så spent, så spent - forstår ikke hvorfor vi må vente så lenge før Lyset går opp for oss - og 5D er plassert. Noen har forlengst passert 5D, men er her på Jorda sammen med oss.

Vi får ønske oss mer info om dette, så kommer det nok - for ønsker kan bli veldig fort innfridd nå. God tur, Jamal!

Unknown sa...

tusen takk <3