mandag 27. juni 2016

Perfeksjon og Velbefinnende

Vi har den høyeste frekvens som er tilgjengelig på planeten!  Dette må vi ha klart for oss uansett hva som skjer.  Vi er rollemodeller!  Vi går inn i ukjent territorium nå - hvor ingen har satt sin fot tidligere! Det skjer endringer rundt omkring i alle lag av folket.   Hva er det som får størst rom i menneskenes tanker, av de som er på vandring i denne tida?  FRED!

Over alt ser vi tegnene på den nye tida dukker opp.  Dyr og fugler de har oppfattet det som er i ferd med å skje - derfor …!   Ja, derfor slår de seg sammen i større ansamlinger da de på forunderlig vis allerede vet at dette blir en dyd av nødvendighet om ikke lenge.  Hva med oss mennesker ?  Forstår vi tegnene i tida eller stoler vi fortsatt mest på vår egen hjerne?

TV gir oss fortsatt det inntrykket at verden baler med kaos verre enn noensinne!  Hold føttene godt plantet på bakken og vær bevisst!  Vi blir guidet gjennom medfødt visdom ... heldigvis!  Det er holdningen du har til forandringene i tida, som betyr noe.   Krev din rett og ellers kan du gjøre som du vil - det er reaksjonen som betyr noe!  Husk:  Vi guides gjennom medfødt visdom!

Tukáte


1 kommentar:

Unknown sa...

Tusen takk Turid ❤️