lørdag 25. juni 2016

Iliuka's kommunikasjon

Iliuka's kommunikasjon har enorm dybde, men hans gode humør og optimistiske syn skinner alltid igjennom.  Det er likevel mange lag i det Iliuka sier, bare se og hør når han holder råd.  Han sier også at alt det som tidligere har vært usynlig her på planeten, nå skal bli synlig.  Det leser vi også i forskjellige andre skrifter nå, så etter hvert får slike nyheter et større publikum. Heldigvis at det sies vidt og bredt og over alt.  Til daglig er det mange øyeblikk som fører oss tvers gjennom sløret, så vi virkelig får noen helt spesielle og ukjente opplevelser, opplevelser som er så spekket med viten at det ofte blir for vanskelig å få med seg. 

Iliuka er nok også vant med full åpenhet!  Han har sikkert nok sett åpenheten som naturlig i tusener av år, men for oss kan det bli vél spesielt - ennå. Vi er så vant til at det som serveres fra mediene f. eks., er både platt og kjedelig og mange ganger direkte dumt, fordi det er så mye som ennå ikke tåler åpenhet - tror noen!  Morsomheter med dybde er nok lysår borte ennå, men det kan godt være at lysåra er krympet inn til hurtige øyeblikksbilder allerede.  Vi føler oss litt som  forvirrede jordboere som nettopp går ut av heisen i femte etasje, etter at vi trykket på knappen i tredje.  

Det er første gangen vi er i denne etasjen, og det er første gangen vi ser lyset så hvitt og kjenner hvor godt det er for øyne, kropp og sjel, ja for hele kroppen - hele oss liksom.  Herlig er det ... og lyst ... og hvitt ... og mjukt.  

Tukáte

Ingen kommentarer: