torsdag 30. juni 2016

Var det slik det foregikk?

Nå holder vi ihvertfall på å glippe med øynene og vel så det - synes nok lyset er for sterkt til å åpne dem for fullt ennå.  Tatt i betraktning den lange tida de har vært lukket, så blir det mye nytt å se etter hvert.  Personlig så har jeg nesten ikke tid til annet enn å pusse nesen, fordi det renner i ett sett - all feilinformasjon og andre mørklagte minner fra mine år på planeten skal ut igjen og bort for evig.  Slik er det med oss alle i denne tida, om vi ikke helt og holdent setter oss på bakbeina da. Tror forresten ikke det hjelper, men det kan forsinke prosessen noe.

Det vi har vært omgitt av forklares som en kokong - et slør som har vært heldekkende og uten evne til å slippe inn lys.  Nå er det heldigvis bare spørsmål om litt tid før alt blir soleklart for oss!  Det kan skape en del forvirring, at de gamle metodene å arbeide på ikke vil fungere lenger. Det vil nok bli en del plunder og forundring før svaret går opp for oss i sin helhet!   Vi må lære oss å leve på planeten på nytt!  Vi loves hjelp i lange baner, vi som har trent i tusener av år på å klare oss sjøl og nå er det utdatert.  Nå skal vi tilbake til start igjen.  

Ja, slik er utviklinga.  Fram og tilbake er like langt.  Det er likevel bare et spørsmål om tid nå før hele historien som skjuler seg bak - rulles ut. Da får vi vite hvordan alt henger sammen.  Jeg har aldri i mitt liv konsentrert meg sååå mye om et emne før, som akkurat det vi snakker om nå.  Jeg begynte i 1997, og siden har det ikke vært andre spesialinteresser for mitt vedkommende.  Hvert eneste ledige øyeblikk har vært viet oppvåkninga - den som jeg ennå ikke riktig vet hvordan vil arte seg når den skjer. 

All forvirring og panikkartede tilstander vil vi bli spart for, som jeg forstår, men det er vel lettere sagt enn gjort kanskje?  Tenk om det blir vill uorden og skikkelig ekstase?   Nei da, er vi lovet ro og orden så får vi det uten mer dill dall.  Vi hadde vel en finger med i spillet da vi bestilte ‘billetten’ skulle jeg mene.  Vi dro nok ikke på langfart uten å vite hva vi ville med en så innviklet reise.  Det er vanskelig å helt forstå at nå er tida i 3D fullstendig over.  Vi har kanskje allerede vært innom 4D for påfyll av energi for resten av denne reisen vår?   Hvem vet?  

Tukáte

Ingen kommentarer: