torsdag 17. september 2015

Vi bygger en ny verden

Vi er godt igang med å bygge den nye verden.  Anunnaki skal ut og bort fra menneskene - denne ryddeprosessen pågår for fullt.  Den må gå i sitt eget tempo - det har med menneskenes evne til å slippe de gamle tankemåter - det er der tregheten ligger. 

Dog, det går raskere nå likevel, tilvenningen til den nye bevisstheten går sin gang i hurtigere tempo enn i starten.  Anunnaki har forstått hvor hans rute ligger - han er slett ikke fornøyd med denne kunnskapen, men slipper lettere taket nå enn til å begynne med. 

Alt normaliseres smått om senn.  Før vi får kontakt med våre venner fra den Indre Jorda, så må Anunnaki slettes fra vår bevissthet.  De siste tjue åra har det stått en kamp mellom de siste med en begrenset bevissthet og de med evne til full bevissthet, men nå holder dette grepet på menneskene på å løsne.  

Mørkets dominans over menneskene er snart historie og foran venter en æra med fred og frihet.  Dette har vi ventet på så lenge.  Det har vært klart å forstå at krig og drapstanker snart måtte forsvinne fra menneskenes hjerner, men når det endelig kunne settes strek visste vi ikke.

Anunnaki nådde ikke sitt mål, han må dra med halen mellom beina og innse sitt feilslåtte prosjekt.  Nå er menneskene frigjort fra det som har holdt strupetak på dem i mange tusen år!  Nå lysner det og sola stiger opp over Jorda.  Aldri mer Mørk dominans.

Tukáte

1 kommentar:

Unknown sa...

yess,annunaki kommer aldri tilbake etter 13000 år med mørke.veldig bra blogg