fredag 25. september 2015

Det Galaktiske menneske trer fram - makten skifter eier

Velkommen til Galaksen - i våken og bevisst tilstand!  Tenk at dette skulle være vår oppgave på Jorda, nemlig å lede menneskene over til et galaktisk liv.  Til lykke med ny tittel alle sammen!  Se for deg 'oppvåkninga' komme innover oss, på størrelse med en enorm ørken!  Det er oss - menneskene den har i sikte.  Det er vår nye tittel som kommer, kan vi si.  Lukk øynene og trekk pusten dypt, velkommen kjære Galaktiske menneske!

Hittil har vi gått hånd i hånd med erkeengelen Mikael som guide, rundt oss har det vært fullt opp av andre veiledere og veifarende.  Alle har vi et stigende potensiale i oss og vi vet med sikkerhet at vi går mot en gyllen framtid.  Kampen er utkjempet og vi vant. Vi vant verdensherredømmet som var den nøtten som kulle knekkes. Vår motpart klamrer seg fortsatt til et håp som ingen levetid har.

Veien til Oppstigning er pyntet med indikasjoner på endringer i fleng. Det 'Mørke' som fortsatt henger igjen, er det som er sterkest overbevist om at seieren kan hales iland.  Dette er en overbevisning som lett rives ned etter som tapene de møter lyser dem i øynene.  Noen av oss - de mest lysfølsomme - kjenner seg ledet av Lyset etter hvert som de høyere energiene gjør sin innvirkning.

Naturen utvikler seg i samme skala - du vil beundre skjønnheten som bare blir sterkere.  Fargene blir mer levende og uttalt, sangfuglene avslører herlige sanger. Det mest iøynefallende vil være rensligheten og det nye utseende over alt.  Dyr vil bli tamme og ikke lenger være aggressive eller rovdyr slik vi kjenner dem. Tamme dyr, som hester, vil opptre ennå mer intelligent og vil snakke med menneskene gjennom tankens kraft.

Det samme gjelder for kjæledyr som hunder og katter, mens de ville arter vil flyte inn i en gruppesjel.  Alt vil skje til rett tid, og oppstår det noen forsinkelser så hører det selve prosessen til. Vi trenger kun å holde oss rolig uansett hva som skjer, eller hva vi møter på i denne perioden som holder på å slippe de gamle energiene. Det vil være en testing av tida.  På lengre sikt vil alt og alle slå seg til ro.

Tukáte



Ingen kommentarer: