søndag 7. februar 2010

Hensikten med å leve i Dualiteten - i 3D

Vi må ikke undervurdere livet i 3D. Dette dualistiske livet har gjort oss til den mest kreative, avanserte og modige i Alt som Er. Vi er oppdagelsesreisende i det ukjente og skaperne av det Nye. Å utforske dualiteten, har tjent en hensikt langt ut over vår egen fantasi. Det er ikke så lett å forklare dette, men vi har utviklet en helt ny bevissthet. En bevissthet på linje med åndelig alkymi. En Kristus-bevissthet. I det fysiske er alkymi kunsten å forvandle 'bly' til 'gull'. Åndelig alkymi går ut på å utvikle en 'tredje energi', en bevissthet som omfatter begge polariteter, lys/mørke. Dette blir en 'tredje energi', på linje med å gjøre 'bly' om til 'gull'. Med andre ord; en bevissthet med Kristus-kvalitet som er resultatet av åndelig alkymi. Bruk litt tid på å forstå dette på rette måten. Hensikten er ikke å transformere mørke til lys, de er naturlige motsetninger. Det vi har skapt er en helt ny bevissthet, en bevissthet som kan opprettholde Enhet med både Lys og Mørke til stede.

Kanskje en metafor kan hjelpe; Du kan forestille deg at du gjør et dypdykk i sjøen, på jakt etter en helt spesiell perle. Du dykker og dykker i en evighet, fast bestemt på å finne denne perlen som alle snakker om. Havet er fullt av farer, og selvsagt tror noen du er gal som bare fortsetter.

I denne 'galskapen' ligger hemmeligheten; For i prosessen med å finne perlen, skaper vi den! Vi er så konsentrerte og sikker på at den er der. Vi har til hensikt å finne den. Og mens vi holder på med denne utforskingen, utvikler vi oss. Vi blir skapere. Vi blir til slutt den nye Bevisstheten. Vi skapte det vi ønsket oss så sterkt. Vi - Bevisstheten - er Perlen. Vi fant oss selv.

Dette er forvandlingen som skjer med menneskene etter et uendelig langt opphold i dualiteten, i 3D. Det var ingen annen måte å finne 'perlen' på.

Ingen kommentarer: