onsdag 21. september 2016

Frp i tykt og tynt - sett fra her og der

Du verden som det stemmer at Frp er akkurat slik de har framstått og fortsatt framstår for alle oss andre som ikke er Frp’ere.  Nå - ikke bare siver det sladder ut fra sprekkene i partiet,  men det fosser!  

På dungen av sladder lyser det noen navn - Siv Jensen, Per Sandberg, Robert Erikson m/innslag fra H.   Lederskiktet!  Noen av dem har gjort stortingsarbeid, løst noen oppgaver og avgjort dem ved avstemning - alt sammen i beruset tilstand ofte!  


Det er visstnok svært hendig det for Frp. De slurper innpå noe brennsterkt før de avgjør saker i Stortinget.  Alle husker vi vel Per Sandberg, rød i toppen og godt brisen stå på Stortingets talerstol å ha det morsomt, mens han forsøkte å sette punktum i en sak.


Denne gangen er det Robert Erikson det gjelder!  Han er forlengst slengt på skraphaugen av ledende regjeringsrepresentanter.  Men Robert'n er lei seg og ville gjerne hatt en utstrakt hånd fra Høyre-representanten som veier tyngst i denne teten.


Men nei da, var det så vel.  Robert’n hører ikke en lyd fra den tunge siden.  Ikke et pip fra den andre heller!  Slik er det når jobben er gjort, tenker han - da blir en slengt veggimellom så det både synes og kjennes.  Hans egen leder til og med - er stum!


Hvordan denne romanen utvikler seg og hvordan den - ikke minst - avsluttes, får vi vente å se.  Andre har ingen formening om slikt, det er mye tilfeldigheter i slike oppgjør og tilfeldighetene er tilfeldige og kan lande hvorsomhelst rundt hvemsomhelt … !Tukáte

Ingen kommentarer: