søndag 25. september 2016

Bølgegang

Ja, det skal være sikkert - det er bølgegang hver dag.  Jorda svinger oss oppover, bortover og nedover før vi fyker oppover igjen. Svimmelheten følger med så godt den kan.  Opp og ned … !  Opp og ned er fordi vi prøver å holde styr bå bølgeeffekten under beina.  Den nøytrale tilstanden er det bare å glemme.  

Solformørkelse - bare ordet får det til å rive og slite i kroppen.   Energien er sterk og den kan godt etterlate oss i en svimlende tilstand.  Energien bare  bølger videre i lange byks og vi er som fjær på bølgen - kan ikke holde styring på noe som helst. 

Vi er i ferd med å gå inn i en ny begynnelse - ny start!   Slike overganger gir oss uvante følelser.  Vi klatrer stadig opp i nye høyder, og svimmelheten blir ikke lettere å håndtere av dét.  Men det er fullt mulig å gå gjennom denne tida uten at en merker noe - da stiger en heller ikke.


Den omtalte energien vil følge oss i flere måneder, så vi har god tid til å bli bedre kjent med den.   Denne sterke energien skriver seg egentlig fra mørke i forbindelse med solformørkelser i overgangen august - september.   Planeten Neptun omgir oss med sin fordunklende energi i månedsvis ennå.


Energien som omgir oss er også Jomfru-energi “Framvekst av sann forståelse" og født ut av dualitet midt i en verden av dualitet!  Energien oppfordrer oss til å gi slipp på mye gammelt vi drar med oss.  Vi kan se på gamle tanker med nye øyne og gi tankene nye tolkninger.


Når vi endrer våre gamle oppfatninger endrer vi også hele livet - vi endevender det rett og slett.  Etterpå er det klar for å ta imot helt ny tilværelse!  Alt dette som resultat av solformørkelser vi har vært igjennom. Endringene vises ved alle omveltningene på verdensbasis.


Nå blir det avlæring i stor stil.  Energien til ikke-vold flommer innover verden - alle treffes av energien som oppfordrer til passivitet hva angår vold mot andre mennesker.  Vi blir ganske enkelt ‘snillere’ alle sammen! Hele verden går mot varig FRED.  


De to amerikanske presidentkandidatene denne gangen, Hillary og Trump, blir kanskje harde nøtter å knekke for energien.  Likevel er energien forhåpentligvis innstilt på at den skal kunne greie brasene.

  
Det er i allefall folkets inderlige ønske, skulle vi anta.  Uranus og Mars spøker i kulissene nå.
De to planetene - Uranus og Mars - blir også satt på prøve av en kommende fullmåne!   

Så er det opp til oss hvordan vi reagerer på varierende energi - menneskene reagerer så forskjellig. Noen vil ta, om de ikke allerede har gjort det, det store spranget over til Femte dimensjonen.


Når vi er i Åttende dimensjon vil vi få et lettere liv, da er vi fri til å utforske livet og dermed leve det på en annen måte.  


I 1987 flyttet vi inn i 4D, noe som har vist seg å være en vanskelig oppgave å komme igjennom.  Mange har vært i høyere dimensjoner - mens de lever på Jorda!


Kriger opphører å eksistere når menneskene er kommet igjennom Fjerde dimensjons-energiene.  Vi gikk inn i 4D i 1987, og energien har vist seg svært  vanskelig å komme igjennom.  


Men nå er det over - vi fortsetter videre og er spente på hva som møter oss denne gangen.


Tukáte


Ingen kommentarer: