torsdag 14. februar 2013

Verden vendes

Jorda er mellom to sykluser - èn avsluttende og èn oppstartende.  Dette betyr energi i opprør, på flyt eller i en virvel av kaos - og hva med det lille mennesket oppe i alt dette?   Det tar på seg skylden for ubalansen som best det kan.  Det er ikke lett å følge med i all ubalansen til tider- og vi tyr til det enkleste - jeg er irritert!  

Det kan godt hende at denne påstanden er riktig, av og til, men ikke denne gangen. Du er ufrivillig trukket inn i energiens, nøytrale kamp uten fiender.  Du kaver i et hav av 'ukjente'.  Du er som en kork som flyter på det store, åpne havet - slenges hit og dit.  

Som menneske går du gjennom en storrengjøring, kroppen renses og justeres - og dette tar den tida det tar.  Vi har ikke vært borti en slik gjennomgang før - dette er første og eneste gangen det skjer.  

Og det skjer mye når verden vendes ...

I denne tida faller 'storhetene' som døde fluer fra tronene, uansett hvilke posisjoner de urettmessig har tilranet seg. Nå er det slutt - de forlater setene i fullt dagslys. Paven gikk ikke frivillig, men meget uvillig - han er bare så uendelig flink til å omgå sannheten eller lyve - som det også heter.  

Resten av verdens såkalte 'makthavere' står for tur - de tusler bort i skam den ene etter den andre.  Dette er blitt en verdensomspennende sorti for den sorte makt.  Nå arbeider energien videre for egen kraft og hodene ruller - endelig er det de riktige hodene ...  

Ingen kommentarer: