fredag 15. februar 2013

Starten på en ny æra

Vi ser av og til artikler som forsøker å gjennomgå det som skjer i en oppvåkningsprosess, eller mer presist, innenfor rammene av denne prosessen.  Det kan gå fort eller sakte - det er snakk om bevissthetsendring og det er individuelt - og vi snakker om hele verdens befolkningsmengde.  

I tillegg har vi alle kjempet i motvind i de par tiåra vi har forsøkt å åpne øynene - og stokke litt om - vekke noen ubrukte hjerneceller.  Motvinden visket nok i øret til mange; er det nødvendig å gjøre dette, dumme seg ut slik, hvor gjennomtenkt er det ...?   Hvilken rolle spiller du, der alt håp er ute allerede i utgangspunktet?  

Det var nok ikke like lett for alle.  Likevel, en må våge for å vinne.

Nå er vi kommet litt lenger, har fått mer sjøltillit og vet (av erfaring), at oppvåkning er en realitet.  Bevisstheten er utvidet til de grader - den er ikke til å kjenne igjen.  Den gamle energien er energi uten lys eller visdom!

Nå tar vi ny energi i bruk.  

Når vi nå ser på resultatet av tenkningen i 3d-energien, er det godt mulig å få frysninger.  At vi kunne være så ...?   Om et par tiår til, sitter vi fortsatt og ser oss tilbake og tenker om den perioden - at vi kunne være så ...?  

Vi er på stien til det oppstegne mennesket.

Tankegangen fortsetter her;  THE 2013 OLD-SOUL TOOLKIT

Ingen kommentarer: