mandag 11. februar 2013

I Iliukas 'verden'

Av og til kan vi få en kikk inn i Iliukas 'verden'.  For oss mennesker er det alltid spennende å vite hvordan de 'andre' har det i sine private reder.  Denne gangen gjelder det vår kjære Iliuka.

"I Iliukas ”verden”

Iliuka, hvordan er det i din verden?

Om der så skal beskrives, den må bære tålmod i megen storsoler (en storsol er et år) om den vil lytte til alt.

Har du bare en liten ...

Her er fred. Vi er i tilstander hvor vi omfavner alt hva der er i nuets tilværelser, for nuet er et heligt punkt av evigheten. Og vi lenges ei noget til hva der bliver, og vi lenges ei til noget hva der var. Vi er i alt hva der er, og således under stunder vi er omfavnet i det værende tidpunkt, 

- der er således vi evner at se hvorledes vi forflytter i tanker og i ånd til megen dimensjoner i ulike tilstander, lik i frekvenser og lik i tid efter Moder Jords begreper. Således vi kan omfavne alle menneskebarn, for vi omfavner ei legemet, vi omfavner hjertet og sjelen. 

Og således vil kvinnen óg se hvorledes den uttrykker sitt selv og hvorledes der vokser til gleder inn i ditt dype selv, så vil den kjenne at den er omfavnet i Altet og i sin ånd. Og legemet skal der hvile, og således gavner der intet at strebe og at jage efter noget hva den søker i berømmelse. 

Og således gavner der intet at jage efter noget for hva der ei bærer ånd. Der er efter sitt hjerte og sin sjels lengsler den skal søke til at utfolde, og således vil sjelen gledes, og således lever den ut kraften til Universums kilde, og således høster den kraft. Vi er. Konu Ekatah. (15.02.05)"

Les mer:   Iliuka.net hovedside

Ingen kommentarer: