mandag 11. februar 2013

De kjemper en tapt kamp ...

De mørke kjemper en tapt kamp.  Stol på din egen vurdering - alltid.  Det er ikke lurt å tro på det lederne sier, de er forførere - enn så lenge.  De har planer som ville sjokkere oss til de grader, om vi visste ... , sier Montague Keen.  Kan vi da ikke stole på noen?  Vi kan stole på oss sjøl - det er den eneste.

Hva vinnere angår, så er det kun en vinner - Lyset!  Mørket har ikke noe å stille opp med i forhold til Lyset, men mørket vet ikke dette - de tror stummende mørke kan gjøre susen.

Cabalen har i evigheter hatt overtaket, men det betyr ikke at det skal fortsette slik - tidene endrer seg og ikke minst energien endrer seg!  Det er tankene som styrer energien, og derfor arbeider den for Lyset nå.  Vi tenker konstruktivt og ikke hatefullt.

Den store snuoperasjonen som er igang i folkets sinn - er som en kjempebølge - den ruller og ruller ... hver dag et skritt nærmere målet.  Bølgen inneholder mye optimisme fylt av fred, skjønnhet og kjærlighet.  Snart har vi full bevissthet - full frihet!

Ingen kommentarer: