tirsdag 12. februar 2013

Dette er verdt en lang refleksjon ...

De mørke kreftene begynte allerede for ca. 70 år siden å bevege seg bort fra vårt solsystem.  Dette skjedde etter at infusjonen av lys fra fjerne sivilisasjoner, reddet livet på Jorda.  Dette kraftfeltet forsvant, fordi lys er en motsetning til selve lysets eksistens.  Akkurat som tenning av lys i et mørkt rom, gjennomborer mørket, så gjennomborer energien av kjærlighetslys energien i et hvilket som helst mørke i nærheten.

Så selv om de mørke kreftene forsvant, ble det en tett sky av mørke igjen på Jorda. Denne skyen av mørke var forgjeves forsøkt innfanget en gang for alle. Mørket fortsatte å utelukke åndelig og bevisst oppmerksomhet i kollektivets bevissthet, og ved loven om tiltrekning, fortsatte jordboeren å produsere negativitet som nesten drepte planeten.  

Det endret seg da en intensiv innstråling av lys oppløste tettheten i skyen. Jorda fikk dermed den energi som var nødvendig for å rive seg løs fra dypet av 3d.  Oppstigningen begynte, og Jorda triumferte seg gjennom porten til 4d, kan vi si! 

Ingen kommentarer: