lørdag 18. september 2010

Frykten for det ukjente ...

Resymé:

Nå kommer det stadig flere meldinger fra de usynlige hjelperne våre - de mobiliserer stort for å bistå Jorda i denne tida. Illuminati gjør hva de kan for å forpurre det de vet er på gang, sjøl om de forstår at det er en tapt sak. Situasjonen er faretruende for dem, og de skyr da heller ingen midler. Tenk når Illuminatis nettverk avsløres! Likevel, tiltakene som befrir Jorda kommer på rekke og rad. Vi er utålmodige og synes alt går så seint, men det er mange brikker som skal på plass for dette stortstilte prosjektet. Forarbeidet har vært grundig og våre usynlige hjelpere forsikrer oss at de har mange svar på Jordas verdensomspennende utfordringer, og ikke bare det, men de har med seg teknologien og ekspertene som skal iverksette dette også.

Forholdene på Jorda skal opprettes hurtig, sier de, for å forhindre store lidelser for folket. Mat og vann prioriteres. Og så følger alt det som er nødvendig for å gjenopprette lov og orden og skape utjevning på Jorda - og alt skjer i humanitetens ånd. Det er ikke mindre enn en ny sivilisasjon som er i støpeskjeen, og denne sivilisasjonen vil komme til å ta et kvantesprang inn i innsiktenes verden - eller framtida - som vi også kaller det. For at vi skal greie og hanskes med alt dette nye, forsterkes våre evner - bedre syn og hørsel, større evne til å forstå og den verbale kommunikasjonen forsvinner gradvis til fordel for telepati.

Frykten for det ukjente vil komme til overflaten i større grad enn det vi allerede har møtt, men dette vil bli dempet. Alle mistanker som dukker opp vil overvinnes på samme måten. Alt det nye arbeidet på Jorda vil samordnes med de nye regjeringenes representanter, noe media oppfordres til å følge nøye, slik at det blir kjent over hele verden ganske hurtig. Om du synes dette høres for lovende ut, sier de usynlige, at de slett ikke har lovet mer enn de kan holde. Mens vi er opptatt med våre behov slik situasjonen er her nå, så er universets atmosfære i ferd med å bli rensket for avfall. Skulle noen form for fare true Jorda, blir vi underrettet øyeblikkelig. Den mest merkbare endringen vil være, at medias meldinger blir sannferdige - fri fra kontroll og direkte usannheter. Når vibrasjonene blir høyere baner det vegen for nye, høye vibrasjoner som blandes med den nye sivilisasjonen på Jorda og harmonien forandrer livet fullstendig. Og jeg vil tilføye; Se dette for deg og hold den energien, det hjelper.

Takk til Mike Quinsey og SaLuSa

Ingen kommentarer: