søndag 6. november 2016

Denne tida er endringenes tid - så absolutt !

Akkurat i denne tida får også dyra høyere bevissthet.   Det er å håpe at absolutt alle er seg dette bevisst!

Det blir spennende å se hvordan det arter seg etter hvert.  Det er så mye som endres, vris og vrenges nå.  Den framtida vi venter på, er det sikkert noen som boltrer seg i allerede - noen ukjente for oss …!   Leste et sted at det er en lys framtid som venter på oss jordboere!   Tenk det da!  Suverent!  


Jeg har også lest at talespråket og det skrevne ord ikke er en indikasjon på en avansert sivilisasjon!   Snarere er det en indikasjon på en sivilisasjon som har glemt det meste om sitt opphav. 

Er det slik at vi allerede nå kan anta at vi blir en målløs nasjon i framtida?  Ja, det kan høres slik ut, men husk, vi vet ikke noe helt eksakt.  Heller enn noe annet virker det som om verden er på randen av en katastrofe.  


Dette får vi likevel bare behandle som det umulige det er - tankekonstruksjoner og ikke noe annet.  Vi mennesker har så lett for å innbille oss både det ene og det andre.  Heldigvis er det meste av slike innbilninger bare det - innbilning og tankespinn!

Vi traver trøstig innover i den nye tida som etter hvert kommer til syne rundt oss.  Kanskje blir det mindre uttalte og skrevne ord til fordel for noe annet - noe avansert?  Hva skulle det være, forresten?  


Kan det være at vi har glemt noe vesentlig, så hvis vi graver i det ukjente oss - så finner vi om mulig ‘gull’?   Er jeg inne på et riktig spor, så er tida foran oss virkelig full av spenning og nyoppdagelser.

Kanskje er det noe vi har glemt fra mye lenger tilbake enn vi til nå har greid å reflektere over.

Tukáte

Ingen kommentarer: