lørdag 29. desember 2012

Tidligere utsagn bekreftes nå

Onsdag 3. februar 2010, skrev jeg nedenstående innlegg på bloggen. Nå kan vi stadig oftere få bekreftet at vi lever i …; "En verden hvor din intensjon kan skape hva du vil."  Har du et inderlig ønske om noe, så får du det innfridd ganske umiddelbart.  Har du ikke allerede merket dette, så følg med tankene dine en stund framover.  Du vil nok forbauses mer enn en gang. "Dette er en verden av magnetisme." En tiltrekningsverden. I den verdenen kan menneskene skape hva de vil, om ønsket er godt.  God jakt, som Iliuka ville sagt.

Utklipp fra 2010:

onsdag 3. februar 2010
Energologi vs Teknologi

"Hjertet: Hvert øyeblikk vi har levd er fortsatt tilstede i Nået. Nået ligger i hjerterommet. Det ligger i stillheten mellom hjerteslagene. I denne stillheten eksisterer bevisstheten. I bevisstheten eksisterer hvert øyeblikk vi har levd. Dette er en verden av magnetisme. En verden av skapelse. En verden av energologi. En verden hvor din intensjon kan skape alt du trenger. En verden hvor din intensjon kan skape hva du vil. En verden av energologi skaper og omskaper det vår intensjon ønsker når vi ønsker. Dette er Sannhet. Lytt inn i stillheten mellom hjerteslagene, der ligger alle øyeblikkene du har skapt. Lytt til meldingene som ligger der.

Sinnet: En verden av teknologi skaper ved å sette sammen deler som maskiner eller menneskehender har forberedt. En verden av teknologi er avhengig av forberedte deler. Dette er sinnets måte å skape på. Tanken er et redskap skapt av sinnet. En verden av tanker, er en verden av overflødighet. Sinnet liker de støyende aspekter i livet, og kan slå av selve hjertet like lett som det slår av lyset."

Lagt inn av Turid Tukáte Sandø kl. 14:14 Ingen kommentarer: