torsdag 17. mars 2016

Nivå-hopping

Den Nye Jorda ble født 21 - 22. desember 2012.  Vi har vært tilstede her på planeten for å øke hyppigheten maksimalt av vibrasjon i den jordiske kroppen.  Prosessen har endret den cellulære strukturen i våre fysiske, eteriske, mentale og emosjonelle organer fra karbonbasert planetceller til 5D krystallinsk-basert sollys-celler. 

En del stress og angst som skyldes uvitenhet hos menneskene har hver dag presset kroppen til det ytterste.  Lysvesener hjelper til i denne prosessen uten at den fysiske transformasjonen bremses ned.  Et kvanteskifte over til Vannmannens Tidsalder - skjedde 18. januar 2016, og avsluttet den off. overgangen fra Fiskenes Tidsalder til Vannmannens Tidsalder i 5D.  


I det kosmiske øyeblikket ble Jorda badet med en utstråling av en sjelden himmelsk innretting som involverte  Merkur - Venus - Jupiter - Saturn og Mars.  Denne justeringen ga Jorda et kraftfelt av Lys rundt Jorda som banet veien for flere hendelser som forankret kjernen av renhet i hvert enkelt atom og subatomære partikkel.  


Dette ga livet på Jorda høyere frekvenser av 5D’s krystallinske 7 Solar-aspekt som er lik den Fiolette Flammen av Skaperens uendelige PERFEKSJON.  Det er en høyere frekvens av Lys enn hva Jorda og Menneskene har vært istand til med Tanken. 


Dette Lyset vil være den dominerende innflytelsen på Jorda de neste 2000 åra mens vi lever gjennom den 5D Krystallinske Sol Tidsalder av Vannmannen - det vil læres hvordan den Fiolette Flammen skal brukes.


Tukáte

Ingen kommentarer: