fredag 11. mars 2016

Minespill i livets korridorer

Jeg har fulgt Erna´s minespill under politiske debatter, når en representant fra AP er den som snakker.  Da er Erna en studie verdt!  Hun er lesbar til tusen og forsøker ikke å skjule noe som helst, morsom er hun i all sin barnlige iver inni det politiske spillet.  Øynene rører flittig på seg, det samme gjør hele mimikken i fjeset.  Det er morsomt og tilslutt sitter du liksom å hjelper henne med hvilken muskel som skal røres på neste gang!

TV er ikke noe enkelt medium å takle, det skal være sikkert - det er avslørende som sola inn gjennom vinduet en tidlig vårdag hvor vinterens ‘etteladenskaper’ blir tatt på fersken på bord og benker!  Jeg er enig med Holberg, det er i de  hverdagslige gløttene Livet tar seg best ut. Hvem har ikke sett Jeppe i full mundur (i dobbel forstand!)?  Jeg har sett Jeppe og vet ikke hva jeg mener da fortellingen er så full av latter!

Idag er det rett før vinteren må rive seg løs, mens sola bidrar som best den kan.  Vinterens bånd er ikke lett på tråden og  lar seg ikke rikke. Vinterteppet er hardt og lokker sola ut på viddene i hennes jag etter å tine hull på isteppet. Når to så motstridende interesser møtes, kan spillet måle seg med både Jeppe og andre figurer fra teaterets scene. Under dette spillet ligger Jordkloden som en sovende bamsefar og gir ingen tegn til oppvåkning ennå. Men …

Tukáte

Ingen kommentarer: