fredag 25. mars 2016

Det galaktiske mennesket!

La oss heie fram oss sjøl som det galaktiske mennesket!  La oss heie det fram.  Nå har vi ventet lenge nok og det er helt slutt på tålmodigheten.  Bare litt til … Bare litt til … denne setningen vil vi ikke høre mer. Den har sust over og inn i hodene våre i mange år allerede - nå er det imidlertid slutt.  Nå holder vi på å innta mer makt vi også, så vi fortsetter ikke å være så medgjørlige som vi har vært.  Vi vil være med å vurdere sjøl nå. Så snart kan vi avgjøre setningens skjebne med et eneste grep.  Nå skal vi inn der bevisstheten holder til i atskillige større høyder enn hva vi noen gang har opplevd. 

Vi er den delen av menneskeheten som har lært å tenke på vår skjebne av den spirivippen Anunnaki som kom til Jorda ved et slumpetreff en gang i tida.  Han kunne vel ikke mer enn noen andre om vår skjebne, men han opphøyde seg sjøl til Sjefen over alle sjefer uansett og siden har han herjet rundt blant oss og tatt seg til rette.  Men nå er vi tilbake på vår egen trone med våre egne tanker - og der skal vi bli, hører du det Anunnaki?  Briskingens tid er over og vi er igjen herrer i eget hus. Tenk at det har vært igang et stort avfolkingsprogram for å gjøre ende på oss!  

Som motvekt har de Oppstegne Mesterne kjempet på vår side og vunnet som vi nå forstår og takker enormt for.  De jordiske oligarkene tapte fordi oligarkene ble for små i møte med de Oppstegne!  Nå skal den radioaktive strålingen ta slutt over hele verden. Nye regjeringer skal bli en manifestert realitet og det vil gi stort utslag i riktig retning. Snart åpenbares enorme lagre av gull, sølv og dyrebare edelstener som har vært holdt skjult i hele denne tida. Blant andre så er det urgamle familier av Lyset som har vært med å skjule denne jordiske rikdommen. 

Alle mennesker skal tilbake til full helse og det krever forandring av kroppen, og av den grunn er kroppen i  kontinuerlig forandring.  Er det noe rart at vi har ondt i kroppene våre?  Nei da, det er ikke det minste rart.  Den stakkars kroppen blir stadig vekk omstrukturert fordi den må følge de nye tankenes nye rute inne i kroppen - derfor må byggeklossene bygges om og bygges om! Gaias kropp og våre kropper er ett og det samme - omstruktureres det her så omstruktureres det der. Blomstringens tid er startet og vil utfolde seg i stort monn for begge.  

Snart får vi vel i stor ro hilse på UFO-besetninger både her og der i åpent lende og ikke bare i drømme som det hittil har vært, og alle kan spise seg mette på næringsrik mat og endelig drikke rent vann.  Det er ikke til å tro for en tid vi går inn i - mange greier ikke å tro dette heller i en fei derfor er forestillingene blant oss både for og mot og vil nok være slik ennå i en overgangsfase. Vi hilser den nye og mye mer bevisste virkeligheten velkommen inn på planeten vår.  Og tenk dere da - vi får hukommelsen tilbake igjen fra der hvor den har gjemt seg i det siste. 

Det har vært nokså rart å være uten hukommelse fordi den er god å ha, men forsvinner den så er det ikke noe å gjøre med det heller. Bare vente … Nå kommer den iallefall tilbake og hjertelig takk for det.  Vi får ny hukommelse som også skal huske nye bragder m. m. !

Tukáte

Ingen kommentarer: