torsdag 7. februar 2013

Hva hendte 21 desember 2012

Denne e-posten peker på flere saker som er typiske for dagens mennesker på jakt etter "svaret"!  Det må da finnes et svar, tenker de, og det er sikkert noen som ikke vil snakke.  Med denne tankegangen forsterkes det begrensede 3d - det vi ikke skal gi mer energi til!  Og med det uteblir Gullalderen.

Gullalderen oppstår ikke før vi retter blikket innover i oss sjøl.  Hvilket bidrag til en eventuell Gullalder har vi sjøl stått for - står for?  Det viktigste er hvordan vi tenker til daglig - der ligger restriksjonene eller det motsatte.  211212  hadde ikke noe med et offentlig knep å gjøre. Vi snakker om energi, og den styres ikke av det offentlige - heldigvis.

Det som kanskje forbauser mest, er det totale fravær av ekte innsikt i denne artikkelen.  Det er tydelig at brevskriveren tror alle svar er å finne i miljøet rundt. Hvis presisjonen faller bort, er alt falskhet.  De som gir informasjon, kaller hun i negativ tone for - "nye profeter".  Det blir som å skylde på postbudet for postens innhold!

Ingen kommentarer: