onsdag 4. februar 2015

Valgarbeid - det er å be om hjelp det ...!

Det er god grunn til å miste både munn og mæle om en sveiper over noen aviser på morgenkvisten, eller hører på radio.  Nå legger Erna opp til at folk ikke får lov til å be om hjelp om de trenger det!  Er politikerne blitt alvorlig syke og dét der på kroppen de bør være superfriske?  Lederen slår an tonen!

Da må ganske enkelt alt valgarbeid opphøre. For er dét noe annet enn bønn om hjelp - hjelp meg til å få flest mulig stemmer på mitt parti.  Hjelp oss så vi vinner valget!  Vi trenger bare noen få stemmer nå - til å komme inn i ...  slik holder, nei, slik har de holdt på - dette skal altså nå være slutt.

Hvor ser vi tegn på dette, at de rike ikke vil bli rikere - at alle med alle slags frynsegoder ikke vil ha slikt lenger.  Ingen steder i et borgerlig samfunn, om vi ser oss rundt!  Dette forslaget fra FrP/H er så bestialsk i all sin ufyselighet, at jeg bare måper. Det stinker rett og slett av hele denne tanken ... !

Hvordan greier noen å støtte dette, og hvordan forsvarer KrF dette overfor sin Gud? Hva slags Gud er det som godtar slikt?  Den guden må sporenstreks ned fra alle høyder - uansett - for å vise sitt sanne ansikt.  Det samfunnet vi vasser rundt i nå til dags, det er så forsimplet og skittent og råttent - det stinker!

Hvilke mennesketyper er det som skal meisle ut politikken for de kommende åra?  Er det døgenikter og fyllefranser som allerede har ødelagt sine tankebaner så de ikke kan brukes til annet enn frakting av møkk.  De kommer på banen og sier:  Nei, stopp der - du får alldeles ikke lov til å be om hjelp.  Dra ...!

Puh !

Ingen kommentarer: