torsdag 8. september 2011

Interessert i den fjerne historien?



Iliuka kommenterer boka - ”JORDENS FJERNHISTORIE I NYTT LYS”.  Nedenstående er sakset fra Rune Øverby - side med mest kanaliserte kontakter til romfolk og åndelige hjelpere

Det er morsomt å se noen år tilbake ... snart er det så mye nytt som tar oppmerksomheten helt bort fra den gamle stien vi kjenner så godt ...


"kanalen/dyprtrancemediumet som tar gjennom den gamle indianer "ILIUKA":
            "BOKA ”JORDENS FJERNHISTORIE I NYTT LYS”:

"EN SPØRRER; Beskriver boka ”Jordens fjernhistorie i nytt lys” (av Rune Øverby) vår fjerne historie?
Så kan der tales. Der finnes visse fragmenter der er uteblivet, dog vi ser noget vil der tilføres. Primært der kan tales der bærer gode spor, korrekt.
Boken handler mye om Pleiadene, en pleiadisk Semjase(?) som møtte Billy Meyer i sin tid (1975?). Er det en sann historie?


Der kan tales så, dog der er alt meget mere den skulle søkes at vites, for hvorledes noget av Semjasi var noget av én del av pleiadernes visitasjoner på din Moder Jord. Der finnes lik der tales langreisende broer der var lik transformasjonens broer av den ene tilstand til den annen tilstand. Således der finnes alt flere langreisende energier der forbyttes mellom dine galakser og hva der tales Pleiadenes galakser. Konu Ekatah.

Hadde pleiaderne noe med Jesu tilblivelse på Jorden å gjøre?

Ei kan der tales så. Der er så lik der søkede at kaste frø til marken der var frø lik der skulle vokse i menneskebarnets hjerter. Således der vil blome i tiden der tales nu, og således vil der skapes nye epoker for menneskebarnet der søker innom den spirituelle tankes utfoldelse. Der er tilhørende den energi der er i Alt. Og Kristo lys er noget lik et litet spor av Altet. Der finnes megen Kristo energier. Konu Ekatah. (310506)"


Ingen kommentarer: